Малко преди да навърши 40, поп звездата изгря на корицата на

...
Малко преди да навърши 40, поп звездата изгря на корицата на
Коментари Харесай

Бионсе на 40: Ще продължа да правя онова, което всички смятат, че не мога

Малко преди да навърши 40, поп звездата изгря на корицата на списание Harper’s Bazaar, само че с изключение на красива фотосесия, тя даде и едно извънредно прочувствено изявление, с което прави дисекция на живота си до момента. Да, сходни годишнини водят до житейски равносметки. 

След повече от две десетилетия в светлината на прожекторите, Бионсе се трансформира в доста повече от поп икона. Тя не стопира да се опълчва на упованията и трансформира метода, по който разбираме силата на изкуството, с цел да промени метода, по който виждаме себе си и един различен. Самата тя е предходна през разнообразни трансформации – и физически, и душевен, тъй като в света на шоубизнеса постоянно е мъчно да опазиш себе си, изключително когато целия свят не стопира да разисква персоналния и професионалния ти живот.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Beyoncé (@beyonce)

Бионсе се връща още в детските си години, които признава, че е минала повече в безмълвие, защото била интроверт и не обичала да приказва. Това обаче не й пречело да има огромни фантазии и чертае бъдещето си във въображението си. „ Срамежливостта ме научи на съпричастност и ми даде способността да се свързвам с хората “, споделя певицата. Още тогава стартира да се включва в разнообразни надпревари по пеене и танци.

„ Когато бях на сцената, се усещах в сигурност. Често бях единственото чернокожо момиче и тогава започнах да съзнавам, че би трябвало да танцувам и пея два пъти по-добре. Трябваше да имам театрално наличие, духовитост, сексапил, в случай че желаех да печеля. “ На 10 години към този момент била записала над 50 песни в студиото, само че на 13, когато подписва първата си договорка с музикална компания, се появява проблем с гласните струни. Налага се да замълчи още един път, с цел да продължи. За да бъде на сцената. Най-безопасното място. Но още тогава осъзнава, че би трябвало да се откаже от доста неща, в случай че желае да стане звезда и да разбие стандартите за чернокожите реализатори, които постоянно стават жертва на алкохола и опиатите.

Затова и годините на своите 20 посвещава на кариерата си. Научава се да споделя „ Не “, поема цялостен надзор върху независимостта си и на 27 основава лична компания - Parkwood Entertainment. „ По това време нямаше компания, която да направи това, от което се нуждаех, или да работи по метода, по който желаех да работи “, споделя Бионсе, по тази причина събира екип от хора с нейните визии, с който да осъществя фантазиите си. За да посрещне 30-те, подготвена за основаване на семейство.

„ Работих, с цел да изцелявам контузиите на предишното и трансфорах разрушеното си сърце в изкуство. “

След толкоз доста работа в опити да надгради себе си, Бионсе е подготвена да загърби предишното и да гледа единствено напред. „ Достигнах миг, в който към този момент нямам потребност да се състезавам със себе си “, безапелационна е поп звездата.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Harper's Bazaar UK (@bazaaruk)

Тя приказва искрено и за физическото, и психическото си здраве. „ Боря се, с цел да защитя здравия си разсъдък и персоналния си живот, тъй като качеството на моя живот зависи от това. “ Защото Бионсе доста добре знае какъв брой елементарно можеш да изгубиш себе си в тази промишленост и какъв брой пагубна може да бъде славата.

„ Баща ми непрекъснато ме насърчаваше да пиша свои песни. Той е повода да стартира да пиша и продуцирам на толкоз млада възраст. Спомням си, когато хората ме подлагаха на критика, откакто напълнях. Бях на 19. Дрехите не ми ставаха. Чувствах се несигурна, само че един ден се разсъниха и отхвърлих да се скърбя, по тази причина написах Bootylicious. Това беше началото, когато взех решение да употребявам всичко, което животът ми сервира, като го трансформира в нещо, което ще даде мощ на други дами и мъже, които се борят със същото. “

След години, прекарани в диети и ограничения, в този момент Бионсе се концентрира върху здравето, методът, по който се усеща, когато се разсънва заран, спокойствието си и най-важното - научила се е да слуша тялото си. „ Тялото ни споделя всичко, което би трябвало да знаем, само че би трябвало да се научим да го слушаме. “ Сега желае да се любува повече на живота си, само че сигурно ще продължи да ни изненадва както с музикални, по този начин и с други забавни планове. Защото неслучайно един от обичаните й цитати е този от Чарлз Кетъринг, който споделя, че нашето въображение е единственото ни ограничаване за това, която желаеме да имаме в бъдещето си.

„ Моето предпочитание за бъдещето е да продължа да правя онова, което всички считат, че не мога “ - с тези думи приключва изявлението си Бионсе.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Harper's Bazaar UK (@bazaaruk)

 
Животът на Бионсе… в песни

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР